ANKARA / SİNCAN - Ertuğrul Gazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 79. yılında minnet, saygı ve özlemle Kütüphanecilik kulübü öğrencilerinin hazırladığı bir törenle andık. Öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen tören büyük bir ilgi ile izlendi.

Kas

Miili Eğitim Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesinin katkıları ile öğrencilerimiz 10 Kasım günü Atatürk´ün 79. Ölüm Yıldönümü Anma Törenine katılmak amacıyla Anıtkabir´e gitti.  Ülkemizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü 79. Ölüm yıldönümünde şükran, saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

İlçe Sağlık Bakanlığından gelen yetkililer tarafından 12. sınıf öğrencilerimize Organ ve Doku Bağışı konusunda seminer verildi.

Kas

Okulumuzda kişisel gelişim uzmanı Ayşe PARLAR tarafından ´Verimli Ders Çalışma ve Motivasyon Semineri´ verilmiştir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı. Bu kutlamalar sırasında emeği geçen değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bu kutsal emaneti yaşatıp yüceltmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Ekm

ÇANAKKALEDE 5-8 EKİM 2017 TARİHLERİNDE DÜZENLENMİŞ OLAN ŞAMPİYONADA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN NİZAMETTİN ÜNAL HALTER BRANŞINDA TÜRKİYE 2.Sİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDEN OKUL MÜDÜRÜMÜZ LEVENT ERGÜN KENDİSİNDEN YENİ BAŞARILAR BEKLEDİĞİNİ BELİRTTİ. DİĞER TARAFTAN ÖĞRENCİMİZ ÜZERİNDE EMEĞİ BULUNAN OKULUMUZ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ HASAN AVCİ VE TAHSİN ÇOLAKOĞLU´NA DA TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU.

OKULUMUZUN FOTOĞRAFLARI

Ekm

OKULUMUZ AİLE BİRLİĞİ VE VELİ TOPLANTISI 15.10.2017 TARİHİ PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

SAAT 10.00´DA OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILARAK ARDINDAN SAAT 12.00´DA ÖĞRENCİLERİN GENEL DURUMLARI GÖRÜŞÜLECEKTİR. TOPLANTI DEVAMINDA 4 ALAN ŞEFİMİZ KENDİ ALANLARI HAKKINDA VELİLERİMİZİ BİLGİLENDİRECEKLERDİR. ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ ALANINDAN ALİ TURAN, MAKİNE TEKNOLOJİLERİ ALANINDAN NECMİ TOPÇU, İNŞAAT TEK. ALANINDAN MURAT ÖZEL, VE TESİSAT TEK. ALANINDAN ATİLA ERGÜL VE KÜLTÜR ÖĞRETMENLERİMİZİN TAMAMI KATILACAKLARDIR.

TOPLANTI YERİ:  OKULUMUZ KONFERANS SALONUDUR.

VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE DUYRULUR.

May

Okulumuzun, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme, Makina Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi Alanları Sene Sonunda Alan Seçecek Olan 9. Sınıf Öğrencilerimize Alanlarımızın Atölyeleri Tanıtıldı.

May

Hacı Bayram-ı Veli Konulu Kompozisyon Yarışmasında Okulumuz Öğrencilerinden Bilal Kaymak 3. Olarak Dereceye Girmiştir. Öğrencimiz, Kalem Eğitim Kültür Akademi´nin düzenlediği "2. Uluslararası Hacı Bayram-ı Veli Sempozyumu"nda ödülünü almıştır. Öğrencimizi  Tebrik Ediyoruz.

May

TÜRKİYE GENELİ “GENÇLERİN KALEMİYLE 15 TEMMUZ RUHU” TEMALI ÖDÜLLÜ HİKÂYE YARIŞMASI´NDA ÖĞRENCİMİZ SAMET YOĞUN İLK 10´A GİREREK DERECE YAPMIŞTIR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın
Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın
Bir vatan kalbinin attığı yerdir.

Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda
Gördüğün bu tümsek Anadolu´nda,
İstiklal uğrunda, namus yolunda
Can veren Mehmed’in yattığı yerdir.

Bu tümsek, koparken büyük zelzele,
Son vatan parçası geçerken ele,
Mehmed’in düşmanı boğdugu sele
Mübarek kanını kattığı yerdir.

Düşün ki, haşrolan kan, kemik, etin
Yaptığı bu tümsek, amansız, çetin
Bir harbin sonunda bütün milletin
Hürriyet zevkini tattığı yerdir.

Necmettin Halil Onan

Mrt

Okulumuz Voleybol Takımı İlçemizde Şampiyon Olmuştur. Takım Hocalarımızı, Oyuncularımızı ve Katkıda Bulunan Herkesi Tebrik Ediyoruz.

SİNCAN BELEDİYESİNİN 15 TEMMUZ ŞEHİTLER SERGİSİ OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

MESLEKİ TEKNİK EĞİTİM GEZİMİZ

Okulumuz Tesisat Tekonolojisi ve İklimlendirme Alanı  öğretmen ve öğrencileri 174.05.2016 tarihinde Sincan organize sanayii bölgesin de  ısıtma tesisatı  üzerine boyler üreten ve bu konuda faaliyete gösteren KODSAN KAZAN firmasına ziyarette bulundu.Alan Şefi Cem Yaşar İPİN başkanlığında alan öğretmenlerinin koordine ettiği mesleki gezide ev sahipliğini ise Firma adına Üretim Mühendisi sayın Yetkin TAŞÇI  üstlendi.