Ertuğrul Gazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://ertugrulgaziimkb.meb.k12.tr
Adres : Saraycık Mah. 2435. Cad. No 5 Sincan ANKARA
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Türk Milli Eğitim Sistemi´nin çağdaş gelişmesinde etkili olan, bilim çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini gösteren yansımalar yapan, çevresi ile birlikte ülkemizin kalkınmasında etkili insan üreten bir merkez olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim sistemi’nin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, milli birlik ve bütünlük içinde, çevresi ile birlikte ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasında nitelikli insan gücü kalkınmasını yapan, eğitim ve öğretim sürecine yön veren, bağlı kurumların ve çalışanların etkinlik ve verimliliklerini çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Servis : Servis Var.
Ulaşım : Okul servisi ve EGO otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 28 km.İlçe merkezine 4 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :