ANKARA / SİNCAN - Ertuğrul Gazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TÜRKİYE GENELİ “GENÇLERİN KALEMİYLE 15 TEMMUZ RUHU” TEMALI ÖDÜLLÜ HİKÂYE YARIŞMASI´NDA ÖĞRENCİMİZ SAMET YOĞUN İLK 10´A GİREREK DERECE YAPMIŞTIR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ. EMEĞİ GEÇEN KIYMETLİ ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

NİĞDE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ SPOR LİSESİ´NİN YARIŞMA SONUCUNU İLAN EDEN YAZISI:

TÜRKİYE GENELİ “GENÇLERİN KALEMİYLE 15 TEMMUZ RUHU” TEMALI ÖDÜLLÜ HİKÂYE YARIŞMASI SONUÇLARI

Niğde Belediyesinin sponsorluğunda Türkiye geneli düzenlemiş olduğumuz hikâye yarışması belirtilen takvimler arasında sonuçlandırılmış ve sonuçlar aşağıda liste halinde sunulmuştur.

İLK 3 eser alfabetik sıraya göre verilmiştir.

İlk üç öğrencimizin gerçek sıralaması, yarışma heyecanının devam etmesi açısından davet edeceğimiz ödül töreninde söylenecektir.

Sıra No

Deste

Niğde Anadolu Lisesi/NİĞDE

Adalet TEKSİN

Yarışmada dereceye giren öğrenci ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. İlk dört eserin sahiplerine ödülleri 25 Nisan 2017 tarihinde Niğde Kültür Merkezi´nde saat 14.00 ´da düzenlenecek törenle takdim edilecektir. İlk 10 eser kitap haline getirilecek ayrıca ilk 4 eser sahipleri öğretmenleriyle beraber ödül töreninden bir gün önce (24 Nisan 2017 tarihinde) kurumumuz tarafından Niğde Öğretmenevinde bir gece misafir edilecektir.

NOT-1: Yukardaki listede dereceye giren ilk üç eser alfabetik sıraya göre verilmiş olup buradaki sıralama tören günü açıklanacaktır.

4 ile 10.sıra arasında yer alan yarışmacılar listede belirtildiği şekildedir.

NOT-2: Derecelendirme de 5 ile 10. sıra arasında yer alan yarışmacılarımızın hesabına şartnamede belirtilen 100 TL’nı yatırmak  için irtibata geçilecektir.

NOT-3: Listede isimleri bulunanlara ödüllerini takdim etmek için ulaştığımızda, Banka IBAN numaralarını almış olmaları gerekmektedir.

Yakup EVLİCE

Komisyon Başkanı