ANKARA / SİNCAN - Ertuğrul Gazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: TEMEL EĞİTİMDE 10 BİN OKUL PROJESİ

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" hayata geçirildi. Bu kapsamda okulumuz öğretmenleri tarafından ilçemizde bulunan Hacı Bektaş-ı Veli Ortaokulu öğrencilerine "hayal et, düşün, tasarla" isimli projemiz tanıtıldı. Makine ve Tasarım Teknolojisi öğretmeni Yaşar DEMİR tarafından yapılan sunumda 3d teknolojisi ve makine ve tasarım teknolojisi ortaokul öğrencilerinin seviyesine uygun şekilde tanıtıldı. Öğrencilere "hayal et, düşün ve tasarla" projemiz ile diledikleri materyalleri tasarlama ve üretme bilinci aktarıldı. Projede emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.